SONGS

::Follow Me::

❤ MEMORIES ❤

30 Ogos 2010

Selamat Hari Raya....

video
Selamat Hari Raya Maaf kan segala salah n silap buat sahabat2 yang aku sayang.....
NorEzila aka Manjer
Ayda Awalludin aka MaSiska
Kak Miera aka CunMama
NorHamiza aka Mieza...
Aku sentiasa mendoakan semoga korang dilindungi n dirahmati selalu... Korang sentiasa dihati walaupunnnn

18 Ogos 2010

Blog Berwajah Baru

Yess akhirnyer settle gak ak modife blog neh...ak rase puas hati gak dgn blok br ni..tp ak ni jenis cpt jemu karang dh jemu ak nk tuko lg haha xkesah la byk keje janji ak puas hati..bagi ak blog ni bagus coz bila ada masalah leh luahkan kt sini...kira mcm dairy la tp xleh ler terlampau bercerita karang satu Mesia tahu kecoh lak glem ak haha tp ak ni jenis tak tahu nak mereka cerita ak luahkan apa saje yang terjadi and ak xpandai nak bermadah pujangga and meleret..pe yang penting ak dapat luahkan apa yang terbuku dihati.. Ailebbb BECKHAM ehehehh

16 Ogos 2010

Hεթﻨ Bεรժﻪկ Oկεռ l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] u so mUch!

Hepi Besday yg ke 3thn tuk anak aku Nurin Adriana Nisha...dh 3thn erk maknenet ak tu huhu ibu doakan yg terbaik tuk uyin...muge ak sempat lihat uyin membesar sebagai insan yg dihormati n berguna pada manusia seluruh alam semesta neh aminnnnn

8 Ogos 2010

Salam Ramadan

Wah pejam celik dh masuk bln ramadan blk...Bulan puasa neh aku masuk keje pg diret lik kul 6:30 ptg besh dpt berbuka dgn family..Cepatnyer masa berlalu huhu tak lama lagi besday uyin dh 3tahun rupanyer "mak nenet" aku tu hiks bila dh beso ni terasa teringin lak nk pegang baby lik..aku suka tgk telatah bebdk yg baru nk mengenal dunia ni kekadang kelakar bila uyin berceloteh ntah hape2 haha bila dia dh beso ni sian lak tgk xde geng nak gado...ha kalo dia nk gado2 dgn acik jer la pembuli ank sedara no.1 tu skg yg bakal ikut jejak pembuli si kakak tu musuh uyin gak tu wakaka..Aku sentiasa berdoa agar diberi kesempatan utk melihat uyin membesar n berjaya dlm hdp dia..belajar rajin yer nak sobss jgn ikut pangai mcm acik tu pemalas asik berkepit dgn enpon jer sok2 laki dia mkn nasik lauk caj enpon wakaka

2 Ogos 2010

Jumpe Member Skul

Hari ramai gak aku jumpe member skul kt fb neh..hepi sgt dpt jumpe member2 wpun aku xbrape ingat name2 diowang tp aku still ingat..setakat ni yg aku dh jumpe Azmi saidi bdk bdr pst,Sohaida Ismail J8 n ramai lagi.. tp aku nk sgt jumpe dgn besfren aku ms skul Zalilah Alias bdk jengka 16 mane ntah dia skg...