SONGS

::Follow Me::

❤ MEMORIES ❤

30 Jun 2011

Samsung s5830 VS Blackberry bold 2

Samsung s5830 VS Blackberry bold 2?!....
Samsung s5830


Blacberry bold 2



Akhirnyer aku pilih blackberry bold 2 sebagai gadget terbaru aku hahhaha
Walaupun taim aku tulis neh enpon aku xde lagi dalam gengaman tapi aku dah tak sabarsabar nak bercerita tentang keseronokkan memiliki gadget yang menjadi idaman manusia diplanet ini hahaha
sambung cerita esok la eah

25 Jun 2011

Alhamdulillah

24 June 2011
~ Pagi
 pegi klinik Ghazali tuk check up lik tinger dak oyen... masukmasuk jer doctor tu cakap dia tak berani nak
buat sebab dia kecik lagi so dia suggest g spital hurmmm dah berdebardebar jantung aku

~Malam
Kul 8 malam g spital bahagian emergency...
Risau sesangat....
815 malam
Nama dak oyen dipangey...
jururawat tu cek tinger dak oyen..hurm dia kata ni kena belah skit tinger dia... aku dah agak dah..
dalam masa 5 minit doktor sampai...jantung aku makin kuat berdegup tapi aku kuatkan semangat..
Doctor cakap batu subang dia still dalam tinger so kena belah skit adoyaiiii..
Masa baringkan dak oyen atas katil hati dah sedih semacam dah neh tapi kuatkan semangat kang aku nangeh abeh la hahaha
bila jururawat balut dak oyen macam beby kena bedung meraung sakan dak oyen... kata panas hahaha memang dia tak suka babbab kena selimut neh..
pastu aku kena duk luo doktor tak bagi masuk...masa aku duk luo tu lagi dak oyen menangis sayu jer hati dia jeritjerit pangey ibu... isk2
tak sampai 2 minit settle masalah...
memang seketul subang..seingat aku subang dia patah tapi kalo ikut memang tak logik sebab batang subang tu keras..





*taimtaim macam neh enpon aku buat hal lak rosak cisskek betol haihhh


19 Jun 2011

video
haha ilang tensen aku bila tengok dak oyen jugetjuget...yg paling beh taim dia gelek tu kuikui anak ibu yang nakal lebiu so much

14 Jun 2011

Sakitkah Aku?

Semenjak dua menjak neh dada selalu sakit....
Mengapakah?!....
Kenapakah?!...
Adakah?!.....
Hurmmmmmmmmm
Hanya berserah pada Tuhan
Maaf la ada sesiapa yang kenal manalah tahukan ajal ditangan tuhan.. :)

9 Jun 2011

Sian Dak Oyen




Siannyer kat anak ibu....dua kali tindik pun still jadi macam ni huhu...
masa dia umo setahun dah tindik tapi tinger kiri dia jd macam ni la.. abeh bengkak pastu bernanah
dah surut bengkak aku buka la subang tu sian lak kat dia menangis tahan sakit..
bila dia dah umo 3 tahun dia lak mintak dengan nenet dia nak tindik tinger...
pastu nenet dia g la kedai tindik tinger...dia tak nangeh pun..aku lak yang nek seriau huhu
dah dua minggu tindik tinger kiri dia mula bengkak lak... iskkk
bubuh minyak gamat tengok pagi bengkak dia dah pecah abeh berdarah tinger dia...hurmmm
harapharap bengkak tinger leh bek...kalo tak ok jugak terpaksa la aku bukak subang dia takut lak kang jadi jangkitan...