SONGS

::Follow Me::

❤ MEMORIES ❤

16 Disember 2011

MISI 2012

Misi 2012....
MENCARI ANAK ANGKAT...
Sebenarnyer dah lama aku teringin nak mencari anak angkat...
tapi banyak persoalan tentang anak angkat neh
~Senang ker nak bela anak angkat neh?
~Mudah ke nak dapat?
~Bagaimana nak cari baby?
Bila pikir pasal anak ni hati aku benarbenar kecewa...
KENAPA SUSAH SANGAT NAK DAPAT ZURIAT?!
Dulu masa nak dapat Dak Oyen tu pun dekat 2 tahun setengah aku menanti...
Menanti dengan sabar...
tapi Alhamdulillah akhirnyer pada 16 August 2007 aku memilki zuriat yang telah lama aku inginkan...
tapi itu 4 tahun lepas kini aku terus menanti kehadiran zuriat ku yang kedua
sampai sekarang tak berhasil...
sampai dak oyen pun dah pandai berkatakata yang dia inginkan baby...
hurmmmmm

Nanti aku nak berbincang dengan family aku
hope diaowang suppot aku and beri semangat untuk aku...
Amin

15 Disember 2011

3 ABDUL

Abang boboy kesayangan dak oyen dah bersunatlah hehe
Abang boboy yang berani..
Nenek oyen gelarkan tiga anak sedara aku tu 3 ABDUL
Abang Boboy yang pemalu and kaki game!
Abang Aiman yang sangat manje...ank bungsulah katakan...
Abang Amir yang penakut ya amekk...mandi siang hari pun nak berteman haihh




3 ABDUL: Abang eman mau hantam abg boboy hahaha

13 Disember 2011

NAK CITE KE?...

Nak cite ke sal azam tahun baru?
Rasa macam malas dah
Tiaptiap ujung bulan December mesti korang ada pasang azam baru kankan
Macam aku la jugak azam jer tapi takde apa pun
Lagipun kita hanya merancang yang menentukan sudah pastilah ALLAH
So buatlah azam bagaii pun kalo Allah tak perkenankan tak jadi jugak kankan...
SO.....Tahun depan aku malas nak buat Azam
hahahhaahhahahahahahaha