SONGS

::Follow Me::

❤ MEMORIES ❤

27 September 2010

Persahabatan Berteraskan Kepercayaan

Salam blogger sumer...kali ni aku nak bercerita tentang sahabat...Kekadang kita berkawan ni kena hatihati jugak tak sume kawan yang kita kenal boleh dipercayai dan memang susah nak dapat kawan yang benarbenar ikhlas sanggup berada disebelah kita waktu dilanda kesusahan kalo kita dalam kesenangan tak payah cite la kan..Kepada pada sahabatsahabat centa jangan sesekali mengkhianati kepercayaan yang ada bila sekali kepercayaan hilang sukar untuk dikembalikan...

25 September 2010

Bengang Tinger Aku Bengang

Bengang tu la yang ku alami selama seminggu neh...bukan bengang perasaan tapi bengang tinger begitu la yang ku rasa sekarang...dah dua doctor aku jumpe makan ubat tapi still macam tu tiada keselesaan bila tinger bermasalah neh..doctor aku cakap tinger aku kena jangkitan sebab batuk..memang batuk kali ni aku teruk sangat aku takut penyakit lama aku kembali terjalin haha adoyaii duludulu masa mude remajess aku selalu kuar masuk spital coz batuk berdarah puncanyer?!...mandi malam doctor dah pesan jangan kerap mandi malam tapi disebabkan aku keja shift balik kul 11malam kalo tak mandi nak tido pun tak selesa..sejak batuk tak baikbaik neh aku kurang skit mandi bukan tak mandi tapi kurangkan kuantiti air yang menyirami tubuh aku neh tapi tatap wangi yer bang kakaka
hope batuk aku ni tak melarat sampai ke paruparu kalo batuk sampai berdarah abis la aku kali ni.... siap2kan wasiat apa yang patut la nampaknyer heks

15 September 2010

CeNta l ̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] kakHalia(◕‿-)

Leting kat PutraJaya

PapaRich Bangi


15 Sept.10
Akhirnyerrrr...dapat gak aku jumpa kakHalia yang dah lama aku kenal tapi tak pernah bersua muka...Aku kenal kakHalia masa cet kat @15 lagi lame gak aku kenal tapi xde la rapat sangat..segan nak tego2 owg gojess mcm dia tu hiks..Masa ada fb ni br aku rapat skit dgn dia tapi dia rapat dgn dak boyot tu jer kalo tanpa boyot tu aku rasa xjumpe dh dgn dia segan woo nak jumpe huhu Thanks la blnjer aku makan siap bagi angpau lagi adoyaiii nek segan aku..Terima kasih banyak2 eahh akk len kali leh leting lagi hikss

13 September 2010

гεռﻨօսռ E〤-รოĸյթ 89~93

             11 September 2010
                                         

                                                              
  Hari ni ada reunion tuk ex skul aku kat Research Jerantut..Acara bermula pada pukul 8mlm...aku g dengan Yusnita budak jengka 11 sampai2 sana Mandy fong yang jadi penyambut tetamu kira aku saspek dgn dia sanggup datang dari jauh untuk menjayakan majlis reunion tu..Sampai2 sorang dua jer aku kenal kebanyakkan diaowang kelas 5 Sastera naseb bek la yus ikut kalo tak mati kutu aku huhu bukan apa segan la coz aku tak berapa rapat sangat dengan diaowang...Geng 5SP ada 5owang jer termasuk aku Yusnita..yang ada Rosli,Kamariah Dahliah suka aku berborak dengan kamariah yang still macam dulu hepining n banyak berceloteh hehe aku harap pertemuan malam itu bukan pertemuan yang terakhir walaupun aku dh bertemu rakan2 yang lain tapi jauh disudut hati ku aku tetap teringin bertemu dengan beshfren aku masa skul iaitu Zalilah Alias harap2 Tuhan memberi aku peluang utk bertemu dengannya....

Tєʀρɑќsɑ Sɑʍвµиɢ Cµтɨ...Sღ sɑ∂ (╥_╥)

Hari ni aku still cuti tp mlm td dapat berita yang tokwan aku tengah kritikal aku jadi serba salah nak sambung cuti or tak tapi bila pikir2 takut aku tak sempat bertemu kali terakhir so terpaksa la aku bercuti... to mybos im so sory coz menyusahkan dia lama gak kedai tutup hurmmm...
Akhirnyer dlm perjalanan ke Perak aku dapat panggilan dr mak yang tokwan telah pun mengadap ilahi pada 13 Sept pukul 8pagi...hanye doa AlFatihah saja yang dapat aku berikan semoga roh tokwan aku sentiasa tenang disana..kul 10 pagi aku sampai perak ramai sudah sedara mara jiran tetangga yang datang aku bersyukur sangat diberi kesempatan utk menatap wajah arwah untuk kali terakhir..Bagi aku arwah tokwan aku seorang yang sangat baik dan perihatin dengan anak2 n cucu dia...

8 September 2010

Majlis Berbuka Pose Umart

Tahun ke2 aku dijemput utk berbuka puasa bersama geng2 Umart thanks to my bos aka kak Ani coz sudi jemput aku...walaupun aku ni bukan pekerja Umart pe2 saja majlis yang Umart buat pasti aku tidak dilupakan..kira bagus gak dapat kerja dengan orangorang yang berkaitan dengan Umart ni hehe selagi aku diperlukan akan terus berkerja :) video  
P/S: tudung kuning emas tu la my bos aka kak Ani