SONGS

::Follow Me::

❤ MEMORIES ❤

24 Oktober 2010

Impian Adik Badik Aku


Tahun neh besday aboh aku kita owang adik badik bercadang nak bagi enpon...aku tengok enpon Nokia C5 neh okeh gak..keypad beso and harga pun takde la mahal sangat hope segala perancangan takde masalah.. saje la nak hepikan aboh lagi pun dah lame dia kepingin enpon baru tapi pendam jer pahampaham jer la banyak benda yang hendak dibayor...

Belog yang aku inginkan...Pelish helep me


CeNta likes Agenda Blogger Template - BTemplates on btemplates.com.


Contoh Template belog macam ni la yang haku nak..tapi sampai sekarang tak leh nak buat..camner eah nak donwlud template yang guna cara neh..kalo dwnld cara kod jer aku lepas haishhh sape la yang leh tolong aku yang serba tak tahu neh...

18 Oktober 2010

Saya Suka Pizza!


Tak tahan napsu aku tengok iklan pizza neh...aku memang suka makan pizza masa aku keje Bangi dulu kalo aku nak makan aku sanggup redah naik bas pegi bandar kajang duludulu aku mana ada transpot abehabeh bas je la yang ado..sekarang neh aku dah menetap kat kampung mana la ado pizza hut kalo teringin nak makan kena pujuk bapak aku pegi Temerloh itu pun kalo ada alasan kalo sajesaje usah harap la dapat pegi almaklumlah Jengka dengan Temerloh tu bukannyer dekat walaupun pada aku dekat jer tak sampai nak buat tek mata berkilokilo dah sampai haks...Bukan aku takde somi nak ajak tapi laki aku ni len sikit babbab jalan tak payah la ajak dia alasan kejekeje...tak abeh dengan keje mengalahkan keje loyer bz bebenor haishhh kalo ikutkan makan hati tapi tak guna gak makan hati selalu karang kena kanser hati lak huahua

15 Oktober 2010

Tսĸﻪг Rսթﻪ Lﻪցﻨ Hսεհսε

Tukar lagi....haishhh kan aku dah cakap aku ni jenis cepat jemu haha tapi sebenarnyer aku tingin sangat buat blog macam sracpbook tu...ada jumpe tapi bila aku downlud mesti tak lepas nape erkkkk peras siot blog santek giler tapi banyak kali aku buat mesti tak lepas haishhhhh takpe nantinanti bila free aku nak cuba sampai boleh aku nak buat blog sampai tahap maksimum sampai aku temui kepuasan bila aku melayari blog cewahhhh...

 Oyen ohhh Oyen bilo kau nak balik ni oyen?! ibu rindu banget sama kamu rindu nak dengar ayat yang sama bila aku bersiap nak pegi keje
Oyen: ibu...ibu nak pegi mana?
Ibu: Nak pegi keje la sayang...
Oyen: Nape ibu tinggal oyen?
Ibu: Ibu keje syg
Oyen: Nape ibu keje?
Ibu: Ibu keje la nanti sape nak beli menan adik? susu? pampers?
Oyen: Nenek kan ada....
Ibu: (dalam hati) bertuah punye cucu huahua

12 Oktober 2010

❤ Nυяιη A∂яιαηα Nιѕнα ❤

video
Rﻨռժս ﻪռﻪĸ ﻨъս
(¬_¬) ❤
Hurmmm rindu banget sama budak oyen neh huhu baru jer bape hari ikut nenet dia g KL.. balik umah sunyi jer takde dengar sore dia jeritjerit memekik ntah hapehape tu hiks acik pun dah mati kutu takde tempat nak menyakatyakat haha lebiu oyen jangan nakalnakal taw

1 Oktober 2010

STRESSS!!! (✖╭╮✖)

   >Gambar ini tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang telah pergi kuangkuang<


Haishhh stress pale utak aku nehhhh...stress mengalahkan Yang Berhormat membuat bajet untuk negara huhu bila utak dah jemm rasa malas nak ngadap sumer saat ni apa yang aku nak duduk tepi pantai sambil mengadap laut lagi2 ada buat bbq memang besh siot haha